El cap de setmana del 18 i 19 d’abril es celebrarà un dels esdeveniments més important dins del bàdminton català. La Garriga acullirà, gràcies a l’organització del CESIB, tres proves de màxim nivell dins del bàdminton. Al pavelló de Can Violí es cel·lebrarà part de la 9ª prova del Circuit Català, prova de dues estrelles, és a dir, de doble puntuació. Per altra banda al pavelló de Can Noguera és podrà disfrutar simultàneament de tres competicions: part de la 9ª prova del Circuit Català, el Circuit Estatal de categories inferiors on hi participaran els millors jugadors juvenils d’arreu d’Espanya i el Circuit Estatal absolut on hi participaran jugadors de diverses nacionalitats.
Si voleu disfrutar del millor bàdminton, hi esteu tots convidats! El dissabte a partir de les 9 hores tant a Can Noguera com a Can Violí. I si voleu veure les semifinals i finals, el diumenge a partir de les 10 hores a Can Noguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *