Èxit del CESIB al TTR sub-11, sub-15 i sub-17

El passat dissabte 9 de Març de 2013 es van citar al pavelló de Can Noguera 35 jugadors de diferents parts de la nació catalana per disputar un torneig terrirorial que els servirà per tenir punts al rànquing espanyol. Els nostres representants han estat l’Oriol Bellot, el Martí Rodrigo, el Joan Solà, el Sergi Soldevila, el Pol Bellot, el Pau Brunat i la Paula Molins. Al finalitzar la competeció es pot dir que els resultats del nostre club han estat gairebé immillorables, 3 ors, 3 plates i un bronze.

A la categoria sub-11 la Paula Molins s’estrenava en aquest tipus de competició, tot i això, ha pogut desfer-se de la seva rival a la final amb certa facilitat i fent-se així amb la medalla d’or.

DSC_0073

Pel que fa a l’individual sub-15 tant en Pol Bellot com en Pau Brunat no han pogut vèncer cap dels seus oponents a la fase de grups. Però als dobles, tant mixts com masculins els jugadors han fet un molt millor paper. Al dobles masculí en Pau Brunat que feia parella amb en Carlos Piris (CB. Granollers) han arribat a la final no han caigut derrotats. El mateix ha passat als dobles mixts on en Pol Bellot fent parella amb la Núria Moreno (CB. Bellaterra), han disputat la final però no han pogut doblegar als seus contrincants.

DSC_0081

Fent referència ara la categoria sub-17 i a la modalitat d’individual masculí només en Martí Rodrigo no ha pogut superar la fase de grups. En Sergi Soldevila ha perdut a semi-finals contra l’Oriol Bellot que s’ha proclamat campió al guanyar al sey company d’equip Joan Solà en una final molt disputada (22-20, 21-19). Els dos finalistes de l’individual, que feien parella pel dobles masculí, han guanyat tots els partits i per tant han assolit la primera posició. En Martí Rodrigo i en Sergi Soldevila, fent parella, no han pogut guanyar cap dels seus correponents partits.

DSC_0095

DSC_0099

D’aquesta manera ha acabat el primer dels tres torenjos que organitza el club aquest mes amb uns resultats molt positius.

També volem agraïr als col·laboradors que van estar a la taula organitzant el torneig i fent-lo possible. Moltes Gràcies!!

Un pensament a “Èxit del CESIB al TTR sub-11, sub-15 i sub-17”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *