Dos ors al Circuit Nacional sub-15 i sub-19 de Tordesillas

Els dies 16 i 17 de març s’ha celebrat a la localitat de Tordesillas la catorzena prova del Circuit Nacional de Categories Inferiors. Al torneig ha comptat amb 157 jugadors d’arreu d’Espanya i s’han disputat més de 300 partits. El nostre club ha estat representat per l’Arnau Duran i en Guillem Duran, ambos de la categoria sub-19.

A l’ndivudual masculí en Guillem Duran no ha pogut superar la fase de grups després de perdre un partit molt ajustat a tres sets contra un dels caps de serie del torneig. Per altre banda l’Arnau Duran si que ha pogut superar als seus oponents a la fase prèvia al quadre amb certa comoditat. Un cop classificat per disputar els vuitens de final ha anat guanyant als seus rivals sense cedir un sol set fins que ha arribat a la final. El decisiu partit ha enforntat el nostre jugador – cap de serie número dos – contra el cap de serie número 1 Enrique Fernández (Valladolid). L’encontre s’ha resolt per 21-13, 12-21, 21-11 a favor del nostre jugador.

20130317_134003

Al dobles masculí la representació estava en mans del Guillem Duran que feia parella amb l’Iñigo Urra (CB.Estella). Els dos esportistes han desplegat un joc satisfactori i han avançat fins la final. Allà s’han trobat amb els jugadors de Madrid Manuel Vázquez i Marcos Contero que havien mostrat un molt bon nivell de forma. El matx ha estat trepidant i després d’un agònic final la parella formada pel Guillem i l’Iñigo s’ha fet amb la victòria per 27-25,15-21, 29-27.

20130317_133829

Finalment als dobles mixts l’Arnau Duran era qui encarnava la nostre entitat fent parella amb la jugadora andalusa Laura Martín. La parella s’ha mostrat forta derrotant amb solvència als caps de serie número 4 en dues ocasions, primer al grup i després a quarts de final. Desafortunadament no han pogut doblegar als caps de serie número 1 de la modalitat a les semifinals on han estat vençuts en un vibrant partit amb un resultat de 16-21, 21-16, 21-15.

Els jugadors han estat acompanyats pel tècnic Francesc Jordana qui ha donat instruccions  vitals als nostres representants per tal que poguessin resoldre els igualats partits.

 

Moltes felicitats a tots!!!

4 pensaments a “Dos ors al Circuit Nacional sub-15 i sub-19 de Tordesillas”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *