Bon paper dels nostres jugadors al Campionat d’Espanya Sub-19

Durant els dies 19, 20 i 21 d’Abril s’ha disputat a Sant Sebastià el Capionat d’Espanya sub-19, on participen les millors raquetes a nivell nacional amb l’objectiu d’endur-se l’or. Aquest any, els nostres representants, has estat l’Arnau Duran i en Guillem Duran. Cal destacar la medalla de bronze aconseguida per aquest darrer a la modalitat dels dobles masculins.

A l’individual masculí, l’Arnau Duran era l’encarregat de dur el nom del club com més lluny millor. Després d’un primer partit que va resoldre comodament i un segon partit on va haver de suar la samarreta ja es trobava a quarts de final, on es va haver d’enfrontar a un dels favorits pel títol, l’andalús i defensor del títol Víctor Martín. Desafortunadament, l’Arnau no va poder derrotar-lo tot i el bon joc desplegat, especialment durant el segon set.

A la modalitat de dobles, els quarts de final van ser de nou la barrera per l’Arnau duran, que feia parella amb en Blai Ramírez (CB.Granollers). La parella es va batre amb la parella favorita en un duel trepidant. Un partit a tres sets amb un final d’infart que desafortunadament va esdevenir una derrota pel juagor local. Però d’altre banda, en Guillem Duran, fent parella amb l’Iñigo Urra (CB.Estella), va resoldre els seus partits fins a les semifinals, assegurant així la medalla de bronze. El partit per la lluita per aconseguir una plaça a la final va començar amb un primer set en contre pel nostre jugador, que al segon set, juntament amb la seva parella, van refer-se i van plantar cara fins al final. Malauradament, el segon set va acabar amb un 22-20 a favor de la parella de Valladolid que partia com a cap de sèrie número 2.

image

Finalment, als dobles mixts, en Guillem Duran jugava amb l’Ariadna Gallardo (CB.Granollers). En aquesta modalitat els dos esportistes no van poder superar el seu primer partit contra una parella molt sòlida tot i posar-los entre l’espasa i la paret en varis moments del partit.

D’aquesta manera finalitzava la participació del club al campionat amb un balanç positiu, havent aconseguit una medalla de bronze i haventmostrat un bon nivell de joc.

Els nostres representants van viatjar amb la selecció catalana, juntament amb altres jugadors. Cal destacar que la Lara Lucas i la Blanca Lucas (CB.Granollers) van aconseguir la medalla de plata als dobles feminins.

image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *