Molt bons resultats en el Trorfeu Cincomarzada

El passat cap dissabte dia 7 de març de 2009 es va celebarar a Saragossa la tercera prova del circuit aragonès puntuable pel rànking nacional on en total van participar-hi més de cent jugadors de tota la geografia espanyola. En aquesta sortida, organitzada pel CESIB, hi van participar un total d’onze jugadors garriguencs: Teresa Barberà, Clàudia Marco, Tamara Ojeda, Natàlia Orensanz, Xavier Mena, Ignasi Saladrigas, Arnau Duran, Guillem Duran, Arnau Fornés i Jaume Puig. Els resultats van ser molt bons, sobretot en la categoria femenina on es van aconseguir una tercera i una segona posició.

En la categoria masculina només van aconseguir jugar en el quadre final Ignasi Saladrigas, Jaume Puig i Arnau Fornés, tot hi això cap d’ells va poder superar aquesta primera ronda final corresponent als trentadosens de final. En la categoria femenina Natàlia Orensanz i Clàudia Marco van aconseguir arribar fins als quarts de final del dobles femení on van caure per 0-2 sets. Per altra banda, la parella formada per Teresa Barberà i Tamara Ojeda van guanyar tots els partits prèvis fins arribar a les semifinals on no van poder superar les seves rivals al perdre per 0-2 sets. En el individual, tant Teresa Barberà com Clàudia Marco després de superar les rondes prèvies van aconseguir arribar fins els quarts de final on van caure 0-2 sets, mentre que Tamara Ojeda va lograr arribar fins la final del torneig on no va poder superar la cap de sèrie número u al caure per 0-2 sets, quedant d’aquesta manera segona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *