Bons resultats en la 10ª prova del Circuit Català

El passat diumenge dia 26 d’abril es va celebrar a Blanes, la desena prova del Circuit Català I-II, on hi participaven totes les categories del circuit. En aquesta ocasió només van participar dos jugadors del CESIB, Natàlia Orensanz i Joan Solà.

En la categoria C masculina, Joan Solà va conseguir guanyar tots els partits de grup, tots dos per 2-0 sets. En canvi, en el quadre final va caure en les semifinals per 1-2 sets molt ajustats. Per altra banda en la categoria A-B feminia, Natàlia Orensanz només va poder guanyar un dels tres partits que va jugar, quedant en la tercera posició final.

Discrets resultats en el Campionat d’Espanya sots-19

Els passats dies 24, 25 i 26 d’abril es va celebrar a Maó (Menorca) el Campionat d’Espanya sots-19, que va reunir els millors jugadors de tot l’Estat de menys de 19 anys. En ell hi van participar dos jugadors del CESIB, Tamara Ojeda i Arnau Fornés.

En el individual masculí, Arnau Fornés no va poder guanyar el partit corresponent als vuitens de final al caure per 0-2 sets. Per altra banda, en el individual femení, Tamara si que va poder superar els vuitens, però no va poder guanyar el partit de quarts de final, tot i ser un partit a tres sets molt igualat 21-19, 20-22, 19-21. Finalment, en els dobles mixtes, on els dos jugadors garriguencs formaven parella, és van veure superats pels seus rivals en la primera ronda, caient per 0-2 sets en el partit corresponent als vuitens de final.