Bon paper del CESIB al Rànquing de Palamós

Aquest diumenge 23 de maig s’ha disputat el penúltim torneig puntuable pel rànquing català. Palamós ha estat la ciutat amfitriona. Els jugadors del CESIB hi han fet un molt bon paper. En la màxima categoria, la categoria A-B, el Cristian Zapatero va guanyar la final contra el també jugador del CESIB Roger Maynou fent un ple per al nostre club en aquesta categoria.
En la categoria individual Masculí C l’Oriol Bellot va perdre en semifinals per un resultat molt ajustat en 2 sets contra el Javier Royo, de Lleida.
Pel que fa a la categoria D masculina cal destacar el Sergi Soldevila, que va perdre la final en 3 disputats sets contra el Daniel Muñoz al qual ja havia derrotat en la fase de grup. En aquest partit va pesar molt el fet de jugar contra un mateix rival el mateix dia. Per la seva banda en semifinals el campió es va desfer en tres igualats set del nostre jugador Guillem Samblas, que també va fer un magnífic paper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *