Campionat d'Espanya s15

Aquest divendres, dissabte i diumenge hem estat a Tordesillas (Valladolid) al Campionat d’Espanya Sots-15 i que tenim molt bons resultats (de fet els millors del club de moment en un campionat d’Espanya).

L’Arnau Duran i Guillem Duran van quedar sots campions d’Espanya en dobles masculí; després d’haver guanyat tots els partits amb molta solvència (les semifinals de manera molt clara contra els caps de sèrie num 2 del torneig). Diumenge es van trobar amb una parella molt forta a la final (cap de serie 1), que malgrat portar la iniciativa en el joc durant tot el partit no van aconseguir doblegar. Al final van perdre per 21-17 i 21-18.

En individual, Arnau Duran va arribar fins a semifinals, havent de disputar alguns partits complicats per arribar-hi. Les semifinals van ser un dels partits més disputats del dia, on el jugador gallec (que després es proclamaria campió del torneig guanyant la final de manera clara) va fer-se amb la victòria per 2 sets a 1 (21-14, 13-21 i 21-14), en un partit que es va acabar decidint per petits detalls, i on l’Arnau va tenir sempre opcions de victòria. Per la seva part, en Guillem Duran va arribar fins a una ronda abans, a quarts de final, on no va poder guanyar el que seria l’altre finalista del torneig. Va perdre 2 igualats sets a zero, 21-18 21-18. També hi va participar l’Oriol Bellot que va caure en segona ronda en la seva primera participació en un campionat d’Espanya.

Moltes felicitats a tots!

Més informació a
http://www.badminton.cat/docs/ces15.pdf
http://www.badminton.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *