Domini jels jugadors del CESIB al Torneig de Canovelles

Aquest cap de setmana, del 9 i el 10 d’octubre, s’ha disputat a Canovelles el primer torneig del Circuit Català de la temporada en el que hi han participat un total d’onze jugadors del CESIB.
En la categoria sots-15 en Pol Bellot, tot i fer un molt bon paper, no ha pogut passar de les semifinals en la modalitat d’individuals. Per altra banda, en la categoria D, la parella formada pel Sergi Soldevila i en Guillem Samblas ha quedat primera en dobles i, a més, en Sergi també ha guanyat en individuals. A la categoria C, l’Oriol Bellot i en Joan Solà han guanyat la final de dobles masculí, en la que s’han enfrontat amb la parella formada per Josep Bellot i Daniel Garcia (jugador de l’AGE). En individuals masculins, l’Oriol ha guanyat la final contra en Joan, que anteriorment havia eliminat al Josep Bellot a la semifinal. En la categoria d’individual femení A-B, la Teresa Barberà ha quedat primera, mentre la Nàtalia Orensanz no ha pogut passar de la fase de grups; les mateixes dues jugadores han guanyat en la modalitat de dobles femenins. En l’individual masculí A-B, en Cristian Zapatero ha guanyat la final contra el Victor Redondo, que anteriorment havia impedit al Juan Carlos Vinagre passar de grups. En els dobles masculins A-B, en Victor i el Juan Carlos van quedar primers.
En resum, boníssims resultats que esperem mantenir al llarg de la temporada.

2 pensaments a “Domini jels jugadors del CESIB al Torneig de Canovelles”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *