Mostra totes les entrades de Joan

Grans resultats al Torneig de La Garriga

El passat cap de setmana del 31 de març i l’1 d’abril el nostre poble va acollir, com ja és habitual, un torneig amb categories que puntuaven pel circuit espanyol i d’altres que puntuaven pel circuit català. El CESIB, com no podia ser d’una altra manera, hi va tenir una important participació aportant-hi un total de 23 jugadors, els quals van participar en gran part de les categories.
Pel que fa al les categories puntuables pel circuit estatal, a la categoria sots-13 en Pol Bellot va tenir una gran actuació tant en la modalitat individual, aconseguint arribar a quarts de final, com a la de dobles mixtes, on va aconseguir quedar tercer fent parella amb una jugadora del CB Bellaterra. En l’individual masculí sots-17 els jugadors garriguencs van assolir uns grans resultats aconseguint passar tots de la fase de grups i aconseguint arribar a vuitens de final Joan Solà i Guillem Duran, a quarts de final Sergi Soldevila i a semifinals Oriol Bellot, on va ser derrotat per Arnau Duran, també del CESIB, que va proclamar-se vencedor mostrant una gran superioritat. Els nostres jugadors també van demostrar un gran nivell tant als dobles masculins sots-17, on Arnau Duran i Guillem Duran van quedar segons i Oriol Bellor i Joan Solà en la tercera posició, com als dobles mixtes, on Sergi Soldevila, formant parella amb una jugadora del CB Bellaterra, no va poder passar d’un grup molt complicat.
A la categoria absoluta, que també era puntuable pel circuit espanyol, Victor Redondo va aconseguir arribar a quarts de final a la modalitat d’individual masculí i Teresa Barberà va ver una gran actuació arribant a semifinals en l’individual femení. En els dobles masculins Jaume Puig i Victor Redondo no van poder passar de la fase de grups tot i donar una molt bona imatge i la Teresa Barberà va quedar en la cinquena posició als dobles femenins fent parella amb una jugadora danesa.
Pel que fa a les proves puntuables pel circuit català, a l’individual masculí sots-13 Jan Vilarrasa va obtenir una molt bona segona posició havent eliminat abans el seu company Pau Mur, que també va demostrar estar en un gran estat de forma. Per altra banda, a l’individual femení sots-13 Paula Martinez i Mariona Mur tot i jugar bé, no van poder passar de grups, cosa que sí que va aconseguir Gina Fabregat, que va arribar fins a les semifinals. A la categoria d’individual masculí sots-15 també es van aconseguir grans resultats, ja que, tot i que ni l’Adrià Clavell ni el Miquel Almeda no van poder passar de la fase de grups, sí que ho van aconseguir el Pau Brunat i el Marc Marfany, els quals van aconseguir arribar a una final garriguenca que es va acabar emportant Pau Brunat per 2 sets a 0. A l’individual femení sots-15 Yhare Solano no va aconseguir passar de grups tot i la bona imatge que va donar. A la categoria D Martí Rodrigo va mostrar el seu bon nivell en aconseguir arribar a semifinals en l’individual masculí i quedar subcampió en els dobles masculins, on formava parella amb Borja Santano, perdent en una final molt igualada per 1 a 2 sets. Finalment, a l’individual masculí C Xavi Nieto no va aconseguir passar de grups tot i fer un gran paper i, a l’individual femení C, Paula Fabregat va aconseguir arribar a semifinals.
D’aquest torneig cal destacar els grans resultats dels jugadors del CESIB i la gran feina dels voluntaris que van ajudar a organitzar el torneig, el qual va tenir un gran nombre de participants i ja s’ha convertit en tot un referent al nostre país.

Grans resultats al Circuit Nacional de Cerdanyola

El passat cap de setmana de 29 i el 30 d’octubre va tenir lloc al SAF de la UAB la tercera prova del Circuit Nacional. Com no podia ser d’una altra manera, el CESIB hi va participar amb cinc jugadors, Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Joan Solà i Sergi Soldevila, tots ells a la categoria sots-19.
En els dobles masculins, encara que la parella formada per l’Oriol i el Joan no van poder passar de la cinquena posició, l’Arnau i el Guillem es van imposar a totes les altres parelles quedant com a primers classificats. Pel que fa als dobles mixtes, el Sergi, formant parella amb la Marina Moreno, una jugadora del CB Bellaterra, va quedar tercer classificat.
En l’individual masculí, encara que el Sergi i el Joan no van poder passar de la fase de grups, el Guillem, l’Arnau i l’Oriol sí que ho van aconseguir. Després de la fase prèvia l’Oriol i el Guillem van aconseguir arribar als quarts de final, on van ser eliminats respectivament per un dels dos finalistes, entre els que hi havia l’Arnau, que va acabar perdent en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets.
En resum, tots els resultats són molt positius ja que tots els nostres jugadors van competir en una categoria més alta de l’habitual.

Nou horari d’entrenaments

Hola a tots i a totes. Aquest divendres 2 farem un entrenament de 6 a 8 de la tarda al pavelló de Can Noguera. Com que aquest cop sí que tenim pavelló, ja heu de portar raqueta i no cal que vingueu canviats de casa. Tot i això, a part de les bambes de bàdminton també haureu de portar les bambes de córrer. A partir de divendres, tots els entrenaments ja seran en horari habitual i, de moment, heu de portar les bambes de córrer cada dia.

Inici de la pretemporada

Hola a tots i a totes. Esperem que hagueu passat unes bones vacances d’estiu i que n’hagueu tornat amb molta energia. Com que les vacances ja s’acaben, aquells qui vulguin començar la Temporada 2011-2012 en bona forma, poden assistir als entrenaments de pretemporada que es faran al CESIB.
Aquests entrenaments començaran el proper dilluns 29 d’Agost a les vuit de la tarda al Pavelló de Can Noguera. Com que no disposarem d’aquestes instal•lacions esportives cal venir canviat de casa i no fa falta portar raqueta. Estaria bé que tots els interessats confirmessin la seva assistència.
Que acabeu de passar un bon estiu!

Hora de descansar

Després d’una temporada molt positiva i plena d’èxits i de noves experiències ha arribat l’hora de fer un descans ben merescut i donar per acabada la temporada 2010-2011 del CESIB Bàdminton la Garriga. Tot i això, per aquells als qui encara no se’ls hagin acabat les piles, cada dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21 hores durant tot el mes de Juliol hi haurà pistes al Pavelló de Can Noguera per a poder jugar. Tot i que en aquestes sessions només es faran partits, no pas entrenaments, és molt recomanable no desaprofitar aquesta oportunitat per tal de mantenir la forma durant aquestes vacances en la mesura que ens sigui possible.
I a tots aquells que ja n’han tingut prou per aquesta temporada els desitgem unes molt bones vacances d’estiu que els serveixin per recarregar bateries i relaxar-se. Encara no sabem la data en la que es reprendran els entrenaments, però així que puguem us ho comunicarem.
Bon estiu!

Unes vacances de Setmana Santa ben merescudes

El passat dissabte 16 d’Abril el nostre poble va acollir l’11a prova del Circuit Català de bàdminton. Tot i que aquest any el Torneig de La Garriga es va disputar en dues jornades (la primera va tenir lloc els dies 2 i 3 d’Abril), en totes dues hi ha hagut un gran nombre de participants a causa del gran renom que té el nostre torneig. Per aquest mateix fet, no era estrany trobar-hi jugadors estrangers o de la resta de l’estat. El nostre club, el CESIB de La Garriga, va participar-hi amb un total de 25 jugadors i jugadores.


A la categoria d’Individual Femení sub-9 Paula Molins va aconseguir quedar en una disputada tercera posició. Per altra banda, en els Dobles Masculins sub-13 l’Adrià Clavell i el Pol Grau van aconseguir arribar a les semifinals mentre que l’Eduard Aranda i el Pau Brunat es van quedar a quarts de final, on van ser derrotats per la parella guanyadora.
A la categoria sub-15, la Paula Fabregat va aconseguir quedar segona a l’Individual Femení i la seva companya Yharé Solano es va quedar en la tercera posició. A més, la Paula, formant parella amb la seva germana Gina va quedar en la tercera posició als Dobles Femenins. Altrament, la parella formada pel Martí Rodrigo i el Borja Santano va aconseguir arribar a la semifinal dels Dobles Masculins, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 set a 2.
A l’Individual Masculí C el Sergi Soldevila i el Jordi Nadal van aconseguir arribar a la final, on es va imposar el Sergi per un igualat resultat de 2 sets a 1. Aquests dos jugadors, que formaven parella a la categoria de Dobles Masculí C, van aconseguir arribar a la semifinal, on van perdre de molt poc contra els guanyadors.
Finalment, als Dobles Femenins A, la parella formada per la Teresa Barberà i la Tamara Ojeda va aconseguir arribar a la semifinal, on van ser eliminades per les campiones del torneig.
Cal felicitar a tots els jugadors i jugadores pels grans resultats que van obtenir i pels esforços que van dedicar a l’hora de jugar. A més, també hem de felicitar l’organització del torneig, que amb totes les ganes que va posar en aquesta competició, va aconseguir que la jornada fos rodona.

Bons resultats al Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut

El passat diumenge 13 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut al Nou pavelló del Congost de Granollers. Com no podia ser d’una altra manera, un total de vuit jugadors del CESIB hi van anar. Aquests van ser: Pol Bellot, Claudia Marco, Teresa Barberà, Víctor Redondo, Juan Carlos Vinagre, Cristian Zapatero, Arnau Fornés, Arnau Duran i Guillem Duran.
A l’individual masculí sub-13 el Pol va estar a punt d’arribar a la final tot perdent una semifinal molt igualada per 1 a 2 sets. En canvi sí que ho va aconseguir als dobles masculins sub-13, en els que feia parella amb un jugador del CB Viladecans, on va perdre per un resultat molt ajustat.
Per altra banda, a l’individual masculí Absolut encara que l’Arnau F, el Cristian, el Guillem i el Juan Carlos no poguessin passar de vuitens o de quarts respectivament, l’Arnau D va assolir la tercera posició tot quedant-se amb la medalla de bronze. Altrament, als dobles femenins Absoluts van acabar amb la tercera posició de la parella garriguenca formada per la Clàudia i la Teresa. Als dobles masculins Absoluts l’Arnau D i el Guillem es van endur la medalla de bronze to perdent la semifinal contra els campions del campionat i el Juan Carlos i el Cristian, per la seva banda, van aconseguir la medalla de plata. Finalment, als dobles femenins Absoluts la parella formada pel Víctor i la Teresa es va emportar la medalla de bronze mentre que l’Arnau F i la Clàudia van aconseguir la de plata.
Com es pot veure, els resultats van ser molt bons, ja que els nostres jugadors van aconseguir medalla en gairebé totes les categories.

Bons resultats dels jugadors del CESIB al Circuit Català de Salt

Aquest diumenge 30 de febrer es va disputar la vuitena prova del Circuit Català de bàdminton a Salt, Girona. El nostre club, el CESIB, hi va participar amb un total de vuit jugadors: Oriol Bellot, Pol Bellot, Josep Bellot, Marc Marfany, Borja Santano, Joan Solà, Sergi Soldevila i Cristian Zapatero.
A la categoria individual masculí sub-15 encara que el Marc i al Borja no van aconseguir passar de la fase de grups, el Pol sí que ho va fer tot arribant a la semifinal on va perdre per un resultat molt ajustat. Al dobles masculí sub-15 – sub-13 la parella que formaven el Marc i el Pol va aconseguir arribar fins a la final, tot obtenint una medalla de plata molt treballada.
Per altra banda, a l’individual masculí C tot i que el Josep no va poder passar de la fase de grups per molt poc el Sergi va aconseguir arribar a la final, en la que va perdre per 1 a 2 sets, un resultat molt ajustat. Al dobles masculí C el Borja i el Sergi van aconseguir arribar a la semifinal després de superar uns quarts de final molt disputats.
Altrament, a l’individual masculí A-B el Cristian va quedar en primer lloc després d’haver derrotat l’Oriol a la final i el Joan a la fase de grups. Al dobles masculí B la parella formada per l’Oriol i el Joan va aconseguir el primer lloc.
En resum, resultats boníssims que cal mantenir al llarg de la temporada.

Bons resultats en el Campionat de Catalunya

El passat diumenge 23 de Gener el nostre poble va acollir el Campionat de Catalunya sub-11 i sub-19, que es va disputar al pavelló de Can Noguera. En aquest torneig, que aplega un gran nombre de bons jugadors, hi va participar un total de vuit jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Guillem Samblas, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En l’individual masculí sub-19 el Sergi, l’Oriol, el Guillem S. i el Joan no van poder passar de grups tot i jugar molt bons partits. Els que sí que van passar de grups van ser el Guillem D, que es va quedar a les semifinals després de perdre contra el guanyador de la categoria, i l’Arnau, que va perdre la final per un resultat molt ajustat. Per altra banda, a l’individual femení sub-19 ni la Natàlia ni la Clàudia van poder passar de grups per molt poc.
Altrament, als dobles masculins sub-19 la parella formada pel Sergi i el Guillem S. no va poder passar de la semifinal en perdre contra els primers classificats. En canvi, l’Arnau i el Guillem D. Van aconseguir arribar fins a la final, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets. Finalment, als dobles mixtes sub-19 el CESIB va quedar-se amb els dos calaixos més alts del podi ja que la Claudia i l’Oriol van quedar primers i la Natàlia i el Joan segons.
En resum, resultats molt bons i encara més tenint en compte que tots els jugadors del CESIB jugaven en una categoria més alta del que els corresponia per edat.

Tornada de vacances

Després d’una bona arrancada de temporada i havent tingut unes vacances ben merescudes, ara ens toca tornar a la feina. Al CESIB ja hem començat els entrenaments amb més força i ganes que mai i amb els ulls ja posats en les properes competicions, que no queden gaire lluny. Tot i que ja hagi començat la temporada mai no és prou tard per provar el bàdminton, per tant, esteu convidats a venir.
Pel que fa a les competicions comencem a bon ritme ja que el proper diumenge 23 de Gener el nostre poble acollirà el Campionat de Catalunya sots-11 i sots-19, que es disputarà al pavelló de Can Noguera durant el matí. Aquest torneig, on hi participarà un bon nombre de jugadors del CESIB és una bona oportunitat per veure jugadors de primera línia a Catalunya i veure bons partits. Així doncs, també hi esteu tots convidats.