Resultats del torneig disputat a França

Aquest cap de setmana, com ja hem comentat, els jugadors del Cesib de la Garriga han anat a jugar un torneig internacional a Aix en Provence, França. El torneig a acollit gairebé 400 jugadors, i s’han disputat més de 1000 partits a cinc pavellons diferents. El torneig contava amb jugadors classificats en el top 20 del rànquing Mundial i Olímpics.
Els jugadors que han participat són: Teresa Barberà, Oriol Bellot, Arnau Duran, Giullem Duran, Martí Rodrigo, Joan Solà i Sergi Soldevila, i com a técnic Ignasi Saladrigas.

A la categoria D masculina, Oriol Bellot, va aconseguir vèncer la seva modalitat a dos sets. Aquesta mateixa categoria, Joan Solà i Sergi Soldevila, no van poder passar de la ronda de vuitens de final. Mentre que el Martí Rodrigo no va aconseguir passar de grup, tot i lluitar molt en els seus partits.

20121104-235920.jpg

A la categoria B masculina, Guillem Duran, va aconseguir passar la fase de grups fent tres partits força igualats i no va poder superar la ronda de vuitens de final al caure derrotat en un partit molt ajustat a tres sets.

A la categoria B femenina, Teresa Barberà, es va trobar amb unes rivals molt ben preparades i no va poder pasar de grup, tot i disputar partits molt igualats.

Pel que fa a la categoria mixtes B, Guillem i Teresa, van jugar tres partits molt ajustats cadascun a tres sets, però amb la mala fortuna de no poder guanyar-ne cap d’un d’ells.

L’Arnau Duran, va jugar a la categoria A, aconseguint un meritòri tercer lloc. No va aconseguir guanyar les semifinals en un partit disputat, a dos sets, contra el que seria el guanyador de la competició.

Per últim el dobles masculí A, Arnau Duran i Damien Socchi, del club local, es van proclamar campions de la seva categoria, resolent una final d’infart, on el segon set es va decantar cap a la parella Duran – Socchi per un 28-26, ja havent guanyat el primer set a 21-19.

20121104-235740.jpg

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS!!!!!!

image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *