Circuit Nacional sots-15 i sots-19 a Bellaterra

El passat cap de setmana del 30 i 31 d’Octubre es va disputar a Bellaterra un torneig del Circuit Nacional. A aquest torneig hi van participar un total de set jugadors del CESIB: l’Oriol Bellot, el Pol Bellot, l’Arnau Duran, el Guillem Duran, el Joan Solà, el Sergi Soldevila i la Clàudia Marco.
A l’individual masculí sots-15, en Pol i en Joan van aconseguir passar de grups però van ser eliminats per dos bons jugadors als vuitens de finals, un dels quals havia impedit anteriorment al Sergi passar de grups. Per altra banda , l’Oriol va aconseguir arribar a semifinals, on va ser eliminat pel campió del torneig. En la modalitat de dobles sots-15 el Sergi, tot i formar parella amb un jugador amb el que no ho havia fet anteriorment, va aconseguir arribar a quarts de final. El Pol, que també formava parella amb un jugador desconegut per a ell, no va poder passar de la fase de grups ja que li van impedir la parella formada per l’Oriol i el Joan, que va arribar fins a les semifinals, on va ser eliminada per la parella vencedora del campionat.
En l’individual masculí sots-19,encara que el Guillem no va aconseguir passar de la fase de grups, l’Arnau sí que ho va fer i, a més, va aconseguir arribar a quarts de final. La parella formada pels dos germans va aconseguir arribar fins als quarts de final en la modalitat de dobles masculins, on van perdre per 2 sets a 1 en un partit molt igualat. Per altra banda, la Clàudia va aconseguir arribar a quarts de final en l’individual femení, en aquesta ronda va se eliminada per que seria la vencedora del torneig. La jugadora del CESIB també va aconseguir arribar a semifinals en la modalitat de dobles femenins tot i formar parella amb una jugadora que no coneixia.
Tots els resultats obtinguts van ser molt satisfactoris ja que alguns dels jugadors no jugaven en les categories pròpies de la seva edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *