Bons resultats al CN de Binèfar

El passat cap de setmana del 6 i el 7 de novembre 7 jugadors del CESIB es van desplaçar a Binèfar, Aragó, on s’hi disputava un torneig que puntuava per al rànquing estatal absolut. Els jugadors desplaçats van ser la Teresa Barberà, l’Arnau Duran, el Guillem Duran, l’Arnau Fornés, d’Ignasi Saladrigas, el Juan Carlos Vinagre i el Cristian Zapatero.
A l’individual femení la Teresa va aconseguir arribar a quarts de final, on va ser derrotada per la que seria la subcampiona del torneig. En l’individual masculí, tant el Guillem com l’Arnau D. no van aconseguir superar la primera ronda tot perdent en dos partits molt ajustats, 1-2 sets cadascun. Per altra banda, l’Arnau F.,el Juan Carlos i el Cristian van aconseguir arribar a vuitens de final,on dos d’ells van ser derrotats pel campió i el subcampió del torneig.
Altrament, a la modalitat de dobles masculins la parella formada pels dos germans Duran va aconseguir arribar a la final, on van ser derrotats en un partit mol igualat per 1 set a 2. En canvi, l’Arnau F. I d’Ignasi no van poder passar de vuitens de final, on van ser eliminats per la parella que van ser la guanyadora del campionat. Finalment, la parella formada pel Cristian i el Juan Carlos va aconseguir arribar fins als quarts de final. A la categoria de dobles mixtes la Teresa i d’Ignasi van aconseguir arribar fins a quarts de final.
Felicitats i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *