Bons resultats al Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut

El passat diumenge 13 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut al Nou pavelló del Congost de Granollers. Com no podia ser d’una altra manera, un total de vuit jugadors del CESIB hi van anar. Aquests van ser: Pol Bellot, Claudia Marco, Teresa Barberà, Víctor Redondo, Juan Carlos Vinagre, Cristian Zapatero, Arnau Fornés, Arnau Duran i Guillem Duran.
A l’individual masculí sub-13 el Pol va estar a punt d’arribar a la final tot perdent una semifinal molt igualada per 1 a 2 sets. En canvi sí que ho va aconseguir als dobles masculins sub-13, en els que feia parella amb un jugador del CB Viladecans, on va perdre per un resultat molt ajustat.
Per altra banda, a l’individual masculí Absolut encara que l’Arnau F, el Cristian, el Guillem i el Juan Carlos no poguessin passar de vuitens o de quarts respectivament, l’Arnau D va assolir la tercera posició tot quedant-se amb la medalla de bronze. Altrament, als dobles femenins Absoluts van acabar amb la tercera posició de la parella garriguenca formada per la Clàudia i la Teresa. Als dobles masculins Absoluts l’Arnau D i el Guillem es van endur la medalla de bronze to perdent la semifinal contra els campions del campionat i el Juan Carlos i el Cristian, per la seva banda, van aconseguir la medalla de plata. Finalment, als dobles femenins Absoluts la parella formada pel Víctor i la Teresa es va emportar la medalla de bronze mentre que l’Arnau F i la Clàudia van aconseguir la de plata.
Com es pot veure, els resultats van ser molt bons, ja que els nostres jugadors van aconseguir medalla en gairebé totes les categories.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *