Hora de descansar

Després d’una temporada molt positiva i plena d’èxits i de noves experiències ha arribat l’hora de fer un descans ben merescut i donar per acabada la temporada 2010-2011 del CESIB Bàdminton la Garriga. Tot i això, per aquells als qui encara no se’ls hagin acabat les piles, cada dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21 hores durant tot el mes de Juliol hi haurà pistes al Pavelló de Can Noguera per a poder jugar. Tot i que en aquestes sessions només es faran partits, no pas entrenaments, és molt recomanable no desaprofitar aquesta oportunitat per tal de mantenir la forma durant aquestes vacances en la mesura que ens sigui possible.
I a tots aquells que ja n’han tingut prou per aquesta temporada els desitgem unes molt bones vacances d’estiu que els serveixin per recarregar bateries i relaxar-se. Encara no sabem la data en la que es reprendran els entrenaments, però així que puguem us ho comunicarem.
Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *