Grans resultats al Circuit Nacional de Cerdanyola

El passat cap de setmana de 29 i el 30 d’octubre va tenir lloc al SAF de la UAB la tercera prova del Circuit Nacional. Com no podia ser d’una altra manera, el CESIB hi va participar amb cinc jugadors, Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Joan Solà i Sergi Soldevila, tots ells a la categoria sots-19.
En els dobles masculins, encara que la parella formada per l’Oriol i el Joan no van poder passar de la cinquena posició, l’Arnau i el Guillem es van imposar a totes les altres parelles quedant com a primers classificats. Pel que fa als dobles mixtes, el Sergi, formant parella amb la Marina Moreno, una jugadora del CB Bellaterra, va quedar tercer classificat.
En l’individual masculí, encara que el Sergi i el Joan no van poder passar de la fase de grups, el Guillem, l’Arnau i l’Oriol sí que ho van aconseguir. Després de la fase prèvia l’Oriol i el Guillem van aconseguir arribar als quarts de final, on van ser eliminats respectivament per un dels dos finalistes, entre els que hi havia l’Arnau, que va acabar perdent en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets.
En resum, tots els resultats són molt positius ja que tots els nostres jugadors van competir en una categoria més alta de l’habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *