El CESIB queda sisè en la fase d’ascens a la lliga nacional de clubs

El passat cap de setmana dies 2 i 3 de maig de 2009 es va celebrar al pavelló de Can Noguera de la Garriga la fase d’ascens a Primera Nacional. El CESIB va participar amb el seu equip format pels jugadors: Arnau Duran, Jaume Puig, Arnau Fornés, Ignasi Saladrigas, Tamara Ojeda, Teresa Barberà i Clàudia Marco. L’equip va quedar en la sisena posició final i, si no hi ha baixes d’última hora d’altres equips, no podrà participar l’any que ve a Primera Nacional, categoria on ha estat jugant aquest any.

L’equip garriguenc va quedar enquadrat en el grup D, on es va enfrontar a dos equips. En el primer encontre es va veure superat pel club Xàtiva B, caient d’aquesta manera per 3-4 punts. En el segon, va poder aconseguir la victòria al superar a l’equip Huesca per 2-5 punts. Amb una victòria i una derrota, l’equip es va poder classificar com a segon de grup, però només va poder optar de la cinquena a la vuitena posició. En aquesta eliminatòria final, l’equip garriguenc va aconseguir superar en les semifinals al club Jorge Guillén B per un ajustat 4-3 punts. Finalment, en la final de consolació l’equip del CESIB no va poder superar a l’equip de Triana al caure per 0-5 punts, quedant d’aquesta manera en la sisena posició final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *