Molt bons resultats en l’última prova del Circuit Nacional de categories inferiors

El passat cap de setmana dies 9 i 10 de maig és va celebrar a Granollers la darrera prova del Circuit Nacional de categories inferiors, d’edats sots-15 i sots-17. En aquesta competició hi van participar un total de cinc jugadors del CESIB: Natàlia Orensanz, Clàudia Marco, Joan Solà, Arnau Duran i Guillem Duran. Els resultats van ser molt bons ja que els jugadors van aconseguir una tercera, tres segones i dos primeres posicions.

En el individual femení sots-15, Natàlia Orensanz va accedir a les semifinals després de quedar segona de grup, però no va poder superar la seva rival al caure per 0-2 sets, quedant en la tercera posició final. Per altra banda, en el individual masculí sots-15, tant Guillem Duran com Arnau Duran van quedar primers de grup i van superar les semifinals per 2-0 sets cadascú. Finalment, la victòria final se la va endur Arnau Duran al superar al seu company Guillem per 2-0 sets. En el dobles masculí sots-15, Joan Solà, que formava parella amb Oriol Bellot jugador del club Vilanova del Vallès, va aconseguir la segona posició al caure en la final per 0-2 sets. En la categoria sots-17, Natàlia Orensanz i Clàudia Marco van quedar en segona posició en el dobles femenins, al caure en la final per 0-2 sets. Per altra banda, en el dobles masculins, Arnau Duran i Guillem Duran és van proclamar campions al superar en la final als seus rivals per 2-0 sets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *