La temporada comença bé!


La Temporada ja ha començat i ho ha fet de la millor manera possible. Lluny de casa els jugadors del CESIB han iniciat el Circuit Nacional Sub-15 i Sub-17. La cita era a Donosti, com cada any, punt de partida del campionat i els nostres representants han aconseguit els millors resultats possibles. L’Arnau Duran i en Guillem Duran han jugat una final Catalana, una final Garriguenca en la categoria Sub-15, on al final l’Arnau s’ha acabat imposant al seu germà en una final brillant. En Guillem que només ha cedit 3 sets en tot el campionat i 2 d’ells a la final a completat un magnífic campionat guanyant això si la final de dobles juntament amb el seu germà Arnau, que no ha cedit ni un sol set en tot el campionat. Aquests resultats animaran als nostres jugadors a continuar amb el treball ben fet i constants que els ha portat fins aquí. D’altre banda la també jugadora del CESIB Elena Olmos ha tancat un molt bon campionat assolint els quarts de final d’individuals, on va perdre amb la campiona del torneig.

Des de el CESIB felicitem als nostres campions i emplacem als demés jugadors a continuar treballant en aquet inici de temporada. La propera cita es aquesta setmana a Vilanova del Vallès on començarà la competició catalana amb el Ié Rànquing Català de Bàdminton. Salut i FORÇA BÀDMINTON!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *