Avui tornem a sortir a la Ràdio!

Després del campionat de Catalunya s17 i dels magnífics resultats que hi ha fet el club sortim a Radio Silenci… podeu escoltar-ho aquí.

CAMPIONAT DE CATALUNYA SOTS-17

Avui diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya sots-17 al poliesportiu d’Argentona, organitzat per la federació catalana. L’expedició del CESIB estava formada per Joan Solà, Oriol Bellot, Guillem Duran, Arnau Duran, Guillem Samblas i Sergi Soldevila en nois, i Clàudia Marco i Natàlia Orensanz en noies.

Molt bons resultats pels jugadors del CESIB, els vençedors masculins han estat dos jugadors del club, l’Arnau Duran i en Guillem Duran, que el mes passat ja es van proclamar campions de catalunya sots-15. El resultat és rellevant perquè tot i ser més petits en edat van poder eliminar tots els seus rivals i es van plantar a la final. El resultat va ser victòria per l’Arnau per 2 sets a 0. En el dobles masculí la victòria va ser també pels dos joves jugadors garriguencs per un clar 21-6 21-9. Els jugadors del CESIB van aconseguir pujar al podi en la categoria de dobles mixte on Oriol Bellot i Clàudia Marco van quedar subcampions, perdent contra dos jugadors barcelonins per 2 sets a 1 una final molt igualada.

La següent competició a la vista serà el Campionat d’Espanya sots-15, a disputar a Tordesillas (Valladolid) els dies 14, 15 i 16 de maig. En aquest torneig només poden jugar els 44 millors classificats del rànquing masculí i les 28 millors classificades del rànquing femení de tot l’estat. Esperem que els jugadors del CESIB es puguin classificar i puguin igualar o fins i tot millorar el resultat de la temporada passada, on Guillem Duran i Arnau Duran van quedar sots campions d’Espanya en dobles masculí, i quart-finalistes en individual masculí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *