Finalitza el primer dels torneigs del cap de setmana

Avui dia 23 de març de 2013 a les 19:28 minuts s’ha donat per acabat el Circuit Nacional sub-13 i sub-17 que s’ha celebrat a La Garriga. S’han reunit al nostre poble 65 jugadors de tot el terriroti espanyol per formar part d’aquest esdeveniment ja històric al calendari del bàdminton estatal. Cal destacar l’or aconseguit a l’individual masculí per l’Oriol Bellot i la plata al dobles masculí per l’Oriol Bellot i en Joan Solà.

A la categoria d’individual masculí sub-17 tant en Pol Bellot com en Joan Solà no han aconseguit endur-se cap dels seus encontres de la fase de grups i conseqüentment no han pogut seguir endevant en el transcurs de la modalitat. Una sort diferent corrien en Martí Rodrigo i el Sergi Soldevila que s’obrien pas fins els vuitens i quarts de final respectivament i allà eren derrotats. D’aquesta manera totes les esperances queien sobre l’Oriol Bellot, que havia arribat fins a la final. Després d’un intenssíssim partit, on s’ha mostrat un molt alt nivell de joc, i un final que es podria classificar com increiblament colpidor, el jugador local ha vençut al Vicent Riera (CB: Pitius), un oponent molt fort i favorit per endur-se la medalla d’or, per 22-20, 11-21 i 25-23.

Fent referència ara al dobles masculí sub-17 la parella formada pel Sergi Soldevila i el Martí Rodrigo no han estat capaços de traduÏr els seus matxs en victòries i per tant no han deixat endarrere la fase de grups. En canvi l’Oriol Bellot i en Joan Solà s’han desfet dels seus contrincants fins a l’últim partit per coronar al vencedor del torneig. Desfaortunadament la parella valenciana formada per en Jaume Pérez i l’Òscar Molina els han doblegat per dos sets a zero. D’aquesta manera els esportistes de l’entitat del poble han aconseguit la medalla de plata.

IMG_8071 IMG_8076

Durant el torneig s’ha disposat un bar on han col·laborat diversos voluntaris sense l’ajuda dels quals el correcte desenvolupament de la cita no hauria estat plausible. També s’ha fet una magnífica tasca a nivell organitzatiu per part dels responsables de la taula. Ens sembla important, també, destacar la labor dels ajudants a nivell d’arbitratge i marcadors, els quals han realitzat una feina sobreeixidora.

IMG_7959 IMG_8003

Sense l’ajuda de totes i cadascuna d’aquestes persones no hauria estat possible tirar ebndevant aquest important esdeveniment esportiu. Moltes gràcies a tots i totes!!!

Podeu consultar els resultats del torneig al següent enllaç: http://www.todostorneos.es/sport/events.aspx?id=53DA5D18-9F57-4DC6-8DD1-E3A1438B2724

PD: En breu afegirem una galeria fotogràfica del torneig

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *