Conclou el maratonià període de torneigs a La Garriga

El dia 24 de març, després d’una llarga jornada de partits i frèntica activitat organitzativa es dona per acabat el cap de setmana en què el CESIB ha organitat tres torenigs diferents, un CNCI el dissabte i un TTR absolut,-amb les millors raquetes catalanes i jugadors de l’estat espanyol- i un Circuit Català el diumenge. Durant el cap de setmana han passat pel pavelló de Can Noguera 220 jugadors i s’han disputat més de 400 partits. Al circuit català s’ha obtingut una plata a la categoria  de individual masculí D i l’individual femení sub-11 i al TTR absolut s’han aconseguit dos ors (dobles mixts i individual masculí) i una plata (dobles masculins). Cal recordar que el dia abans s’havien aconseguit una medalla d’or a l’individual masculí una al dobles masculí al CNCI.

A l’individual femení sub-11, la Paula Molins va aconseguir quedar segona fent un molt bon paper i perdent en un partit molt ajustat la primera posició.

Si parlem de la categoria sub-13 s’ha de dir que l’Eduard Guerra, que s’estrenava en torneigs d’aquest caire, no va poder passar la ronda de grups però que va jugar satisfactòriament. També hi va participar l’Ariadna Carreras, a l’individual femení en aquest cas, que desafortunadament va patir una lesió durant el seu primer partit i va haver d’abandonar la competició.

Fent referència a l’individual masculí sub-15, cal destacar el satisfactorti paper que van fer en Marc Clapés, l’Adrià Serrano que jugaven per primera vegada un Circuit Català i ho van fer a una categoria superior a la que els partocaria.

A la categoria de l’individual masculí C en Joel Montoro va assolir la medalla de plata després de superar un partit de semifinals molt dur i on va haver d’exprimir al màxim totes les seves capacitats per endur-se’l. En Pau Brunat també va competir a aquesta categoria, però desfaortunadament no va poder passar de la fase de grups on havia guanyat un partit i n’havia perdut un altre.

Fent ara referència al TTR absolut i concretament a la categoria de l’individual masculí s’ha de destacar la victoria de l’Arnau Duran. El jugador local, que venia de guanyar a Tordesillas un important torneig, va endur-se la medalla d’or després de superar perillosos rivals a les rondes previes. L’esportista de l’entitat no ha va tenir gens fàcil per fer-se amb el triomf, el jugador del CB. Granollers, Marc Gallardo, va posar-lo entre l’espasa i la paret en diverses ocasions però afortunadament el partit va caure a favor de l’Arnau per un ajustat 19-21, 21-19 i 22-20.

foto (1)

 

A l’ndividual femení, l’única representant del club, la Teresa Barberà, no va poder guanyar cap dels seus partits en un únic grup de quatre que comptava amb jugadores d’alt nivell. La  Teresa, tot i no mostrar el seu millor nivell de joc en alguns moments, va ser capaç de platar cara a les seves rivals.

Si parlem del dobles masculí hem de destacar el bon paper que van fer en Guillem Duran i en Jaume Puig que, formant parella per primera vegada, van arribar fins a la final mostrant un joc molt sòlid i amb molta iniciativa. Tot i això l’experimentada parella formada pel Marc Gallardo (CB.Granollers) i l’Eric Navarro (CB. Palma), que partien com a favorits, van vèncer als nostres jugadors en una final prou igualada.

foto

Fent referència finalment als dobles mixts, on jugaven la Teresa Barberà i en Guillem Duran, s’ha de ressaltar la merescuda primera posició que es van guanyar. La parella va guanyar tots els partits en un grup de quatre i va mostrar la seva expriència i saber estar en els moments decisius per fer un canvi de joc que els va permetre portar els partits al seu territori.

foto (2)

 

D’aquesta manera tant satisfactòria conclou un mes on el CESIB ha organitzat quatre torneigs i s’ha endut cap a casa un nombre remercable de premis. Els jugadors han mostrat un bon nivell i els seus tècnics (Francesc Jordana i Ignasi Saladrigas) s’han mostrat satisfets amb el joc practicat pels seus alumnes.

foto (7)

Un cop més volem agrair la col·laboració dels voluntaris que han fet possible la realització d’un torneig de magífica organització com aquest i han permés que, un any més, tots i cadascún dels participants se sentissin ben acullits.

foto (4)

Moltes gràcies a tots per venir i us esprem l’any que bé!

12 pensaments a “Conclou el maratonià període de torneigs a La Garriga”

 1. Moltes gràcies a tots i enhorabona pels resultats!!!
  Un cop més s’ha mostrat que sóm un club i que amb l’ajuda de tots els membres les coses surten més que bé!!!!

  1. Totalment d’acord amb l’afirmació!! Els posts han passat de ser simples cròniques a obres d’art en aquests darrers mesos.

    1. Jo fins i tot em sento capaç d’entreveure l’eiximent d’un nou gènere literari a partir d’aquests escrits, guarnits d’un lèxic pur, precís i punyent.

 2. Es totalment increible tota la gent que comenta en aquest blog i com l’encerten amb els seus comentaris brillants, igual que l’excel*lencia de la crònica.

 3. Tinc la mateixa opiniò que el honorable germà meu de sang les seves idees són clares, contundents i tenen una base de pensament molt fiable i consencurada amb la resta de la molt honorable familia del meu llinatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *