Oriol Bellot campió de Catalunya sub-17

Aquest diumenge dia 7 d’Abril, el jugadors del CESIB de la Garriga: Xavi Mena, Roger Maynou, Oriol Bellot, Joan Solà, Sergi Soldevila, Martí Rodrigo i Paula Molins, han jugat el Campionat de Catalunya veterà, sub-17 i sub-11 a Vilanova del Vallès.

image

Al veterà ha participat en Xavi Mena i en Roger Maynou. Els dos han jugat a dobles i el primer partit que han fet han perdut perquè tenien uns rivals difícils. En Roger Maynou també ha participat a la categoria d’individual. També al primer partit, ha caigut contra l’Albert Font.

image

A la categoria sub-17, els jugadors de, CESIB han aconseguit dos ors, per part de l’Oriol Bellot que ha fet una final excel·lent contra l’Adrián Valenzuela (de Granollers) on el partit ha estat molt igualat i fins el final hi ha agut dubtes de qui seria el vencedor del Campionat. L’altre or ha sigut en el dobles, que l’ha aconseguit també l’Oriol Bellot i en Joan Solà guanyant a la parella de Granollers Adrián Valenzuela i Bernat Amaya. En Joan Solà ha perdut a les semifinals contra el que ha quedat segon al campionat. En Sergi Soldevila ha fet uns partits esplèndids a individual, així arribant a semifinals. A dobles també ha jugat la parella de la Garriga en Sergi Soldevila i en Martí Rodrigo que han aconseguit el bronze d’aquesta categoria. En Martí Rodrigo ha participat també al individual quedant a quadres, ja que el seu ha sigut difícil.

image

En la categoria sub-11, la Paula, no ha tingut gaire sort, ja que les seves contrincants han mostrat un nivell molt alt en tot moment, tot i mostrar un bon joc no a pogut arribar en el lloc més alt del podi.

Moltes felicitats a tots!!!!

3 pensaments a “Oriol Bellot campió de Catalunya sub-17”

  1. Les paraules d’aquest escrit estan molt ben mesurades i usades en un bon posicionament en cada lloc. El redactor d’aquest magnífic blog s’ho treballa molt i troba el millor lexic per fer servir en cada moment

    1. Podem organitzar un dinar de família de tots aquest dimecres a la vil*la Alfonsina jo portare el primer plat i les begudes refinades de despres del postre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *