El Campionat d’Espanya Sub-19 ja és aquí

Aquest proper divendres dia 19 d’Abril s’iniciarà el Campionat d’Espanya Sub-19 a San Sebastián. ELs jugadors del club Arnau Duran i Guillem Duran seran els nostres represantants en un torneig on l’any passat van aconseguir una medalla de plata als dobles masculins i l’Arnau va quedar tercer a l’individual.

Aquest any l’Arnau serè el nostre únic representant a la categoria de l’individual. A la modalitat de dobles tant l’Arnau com en Guillem encarnaàn l’entitat local, però aquest any fent parella amb judadors diferents. L’Arnau jugarà amb en Blai Ramírez de Granollers i en Guillem jugarà juntament amb l’Iñigo Urra, d’Estella. Finalment, en Guillem també participarà als dobles mixts amb l’Ariadna Gallardo de Granollers, amb qui ja va jugar l’any passat en aquest mateix torneig.

Els nostres jugadors viatjaràn amb la federació catalana juntament amb l’Ariadna Gallardo, el Blai Ramírez, la Lara Lucas i la Blanca Lucas.

Els desitjem molta sort a tots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *