Bons resultats al Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut

El passat diumenge 13 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya sub-13 i Absolut al Nou pavelló del Congost de Granollers. Com no podia ser d’una altra manera, un total de vuit jugadors del CESIB hi van anar. Aquests van ser: Pol Bellot, Claudia Marco, Teresa Barberà, Víctor Redondo, Juan Carlos Vinagre, Cristian Zapatero, Arnau Fornés, Arnau Duran i Guillem Duran.
A l’individual masculí sub-13 el Pol va estar a punt d’arribar a la final tot perdent una semifinal molt igualada per 1 a 2 sets. En canvi sí que ho va aconseguir als dobles masculins sub-13, en els que feia parella amb un jugador del CB Viladecans, on va perdre per un resultat molt ajustat.
Per altra banda, a l’individual masculí Absolut encara que l’Arnau F, el Cristian, el Guillem i el Juan Carlos no poguessin passar de vuitens o de quarts respectivament, l’Arnau D va assolir la tercera posició tot quedant-se amb la medalla de bronze. Altrament, als dobles femenins Absoluts van acabar amb la tercera posició de la parella garriguenca formada per la Clàudia i la Teresa. Als dobles masculins Absoluts l’Arnau D i el Guillem es van endur la medalla de bronze to perdent la semifinal contra els campions del campionat i el Juan Carlos i el Cristian, per la seva banda, van aconseguir la medalla de plata. Finalment, als dobles femenins Absoluts la parella formada pel Víctor i la Teresa es va emportar la medalla de bronze mentre que l’Arnau F i la Clàudia van aconseguir la de plata.
Com es pot veure, els resultats van ser molt bons, ja que els nostres jugadors van aconseguir medalla en gairebé totes les categories.