Unes vacances de Setmana Santa ben merescudes

El passat dissabte 16 d’Abril el nostre poble va acollir l’11a prova del Circuit Català de bàdminton. Tot i que aquest any el Torneig de La Garriga es va disputar en dues jornades (la primera va tenir lloc els dies 2 i 3 d’Abril), en totes dues hi ha hagut un gran nombre de participants a causa del gran renom que té el nostre torneig. Per aquest mateix fet, no era estrany trobar-hi jugadors estrangers o de la resta de l’estat. El nostre club, el CESIB de La Garriga, va participar-hi amb un total de 25 jugadors i jugadores.


A la categoria d’Individual Femení sub-9 Paula Molins va aconseguir quedar en una disputada tercera posició. Per altra banda, en els Dobles Masculins sub-13 l’Adrià Clavell i el Pol Grau van aconseguir arribar a les semifinals mentre que l’Eduard Aranda i el Pau Brunat es van quedar a quarts de final, on van ser derrotats per la parella guanyadora.
A la categoria sub-15, la Paula Fabregat va aconseguir quedar segona a l’Individual Femení i la seva companya Yharé Solano es va quedar en la tercera posició. A més, la Paula, formant parella amb la seva germana Gina va quedar en la tercera posició als Dobles Femenins. Altrament, la parella formada pel Martí Rodrigo i el Borja Santano va aconseguir arribar a la semifinal dels Dobles Masculins, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 set a 2.
A l’Individual Masculí C el Sergi Soldevila i el Jordi Nadal van aconseguir arribar a la final, on es va imposar el Sergi per un igualat resultat de 2 sets a 1. Aquests dos jugadors, que formaven parella a la categoria de Dobles Masculí C, van aconseguir arribar a la semifinal, on van perdre de molt poc contra els guanyadors.
Finalment, als Dobles Femenins A, la parella formada per la Teresa Barberà i la Tamara Ojeda va aconseguir arribar a la semifinal, on van ser eliminades per les campiones del torneig.
Cal felicitar a tots els jugadors i jugadores pels grans resultats que van obtenir i pels esforços que van dedicar a l’hora de jugar. A més, també hem de felicitar l’organització del torneig, que amb totes les ganes que va posar en aquesta competició, va aconseguir que la jornada fos rodona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *