Tornada de vacances

Després d’una bona arrancada de temporada i havent tingut unes vacances ben merescudes, ara ens toca tornar a la feina. Al CESIB ja hem començat els entrenaments amb més força i ganes que mai i amb els ulls ja posats en les properes competicions, que no queden gaire lluny. Tot i que ja hagi començat la temporada mai no és prou tard per provar el bàdminton, per tant, esteu convidats a venir.
Pel que fa a les competicions comencem a bon ritme ja que el proper diumenge 23 de Gener el nostre poble acollirà el Campionat de Catalunya sots-11 i sots-19, que es disputarà al pavelló de Can Noguera durant el matí. Aquest torneig, on hi participarà un bon nombre de jugadors del CESIB és una bona oportunitat per veure jugadors de primera línia a Catalunya i veure bons partits. Així doncs, també hi esteu tots convidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *