Bons resultats en el Campionat de Catalunya

El passat diumenge 23 de Gener el nostre poble va acollir el Campionat de Catalunya sub-11 i sub-19, que es va disputar al pavelló de Can Noguera. En aquest torneig, que aplega un gran nombre de bons jugadors, hi va participar un total de vuit jugadors del CESIB: Oriol Bellot, Arnau Duran, Guillem Duran, Clàudia Marco, Natàlia Orensanz, Guillem Samblas, Joan Solà i Sergi Soldevila.
En l’individual masculí sub-19 el Sergi, l’Oriol, el Guillem S. i el Joan no van poder passar de grups tot i jugar molt bons partits. Els que sí que van passar de grups van ser el Guillem D, que es va quedar a les semifinals després de perdre contra el guanyador de la categoria, i l’Arnau, que va perdre la final per un resultat molt ajustat. Per altra banda, a l’individual femení sub-19 ni la Natàlia ni la Clàudia van poder passar de grups per molt poc.
Altrament, als dobles masculins sub-19 la parella formada pel Sergi i el Guillem S. no va poder passar de la semifinal en perdre contra els primers classificats. En canvi, l’Arnau i el Guillem D. Van aconseguir arribar fins a la final, on van perdre en un partit molt ajustat per 1 a 2 sets. Finalment, als dobles mixtes sub-19 el CESIB va quedar-se amb els dos calaixos més alts del podi ja que la Claudia i l’Oriol van quedar primers i la Natàlia i el Joan segons.
En resum, resultats molt bons i encara més tenint en compte que tots els jugadors del CESIB jugaven en una categoria més alta del que els corresponia per edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *