Bons resultats dels jugadors del CESIB al Circuit Català de Salt

Aquest diumenge 30 de febrer es va disputar la vuitena prova del Circuit Català de bàdminton a Salt, Girona. El nostre club, el CESIB, hi va participar amb un total de vuit jugadors: Oriol Bellot, Pol Bellot, Josep Bellot, Marc Marfany, Borja Santano, Joan Solà, Sergi Soldevila i Cristian Zapatero.
A la categoria individual masculí sub-15 encara que el Marc i al Borja no van aconseguir passar de la fase de grups, el Pol sí que ho va fer tot arribant a la semifinal on va perdre per un resultat molt ajustat. Al dobles masculí sub-15 – sub-13 la parella que formaven el Marc i el Pol va aconseguir arribar fins a la final, tot obtenint una medalla de plata molt treballada.
Per altra banda, a l’individual masculí C tot i que el Josep no va poder passar de la fase de grups per molt poc el Sergi va aconseguir arribar a la final, en la que va perdre per 1 a 2 sets, un resultat molt ajustat. Al dobles masculí C el Borja i el Sergi van aconseguir arribar a la semifinal després de superar uns quarts de final molt disputats.
Altrament, a l’individual masculí A-B el Cristian va quedar en primer lloc després d’haver derrotat l’Oriol a la final i el Joan a la fase de grups. Al dobles masculí B la parella formada per l’Oriol i el Joan va aconseguir el primer lloc.
En resum, resultats boníssims que cal mantenir al llarg de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *